Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

JCI Twente en Raedthuys halen Al Gore naar Enschede

14-04-2014

Op 4 oktober 2014 opent voormalig Vice President van de Verenigde Staten Al Gore de Nationale Conventie van JCI Twente in Enschede. Hiermee geeft hij het startschot voor deze JCI-conventie met als thema 'Een sensationele ontdekkingsreis'.

De Nationale Conventie van JCI Nederland wordt op 3, 4 en 5 oktober 2014 door JCI Twente in Enschede gehouden voor ongeveer 600 young professionals en staat voornamelijk in het teken van duurzaamheid. Voor JCI Twente is het de zevende keer dat zij de NC mag organiseren.

Het mag een unicum in JCI-kringen heten dat de Keynote Speaker die de NC2014 officieel gaat openen, niemand minder is dan Al Gore. In 2006 liet hij de wereld op haar grondvesten schudden met de opzienbarende film "An Inconveniant Truth". "Het is fantastisch dat we er samen met Raedthuys in zijn geslaagd om Al Gore naar Nederland te halen", aldus voorzitter van Stichting NCJCI Twente Bas van Eldijk.

De Boodschap! 
De komst van Al Gore en een CO2 neutraal congres worden mogelijk gemaakt door energie leverancier "Pure Energie" van Raedthuys in Enschede, die vorige maand werd uitgeroepen tot 'meest duurzame energieleverancier van Nederland'. "Al Gore is een spreker van wereldfaam en een autoriteit op het gebied van wereldwijde milieutechnische ontwikkelingen", aldus directeur Alfons Wispels van Raedthuys. "Zijn boodschap is glashelder: we moeten samenwerken aan een duurzame toekomst en op een verantwoorde en schone manier energie produceren en zo de uitstoot van broeikasgassen terugdringen. Wij werken er graag aan mee dat deze boodschap verder wordt uitgedragen!

Naast keynote speaker Al Gore zijn er diverse sensationele workshops die voor de leden van JCI Nederland worden gehouden. Zo wordt o.a. Mate Rimac verwacht die op Airport Twente demonstraties zal geven met de snelste elektrische auto ter wereld, de Concept_One (0-100km/h in 2,8 sec.). Tevens zijn aspecten als ondernemerschap en samenwerken vaste onderdelen van een NC. Het gehele weekend wordt omlijst met festiviteiten en wordt geheel naar traditie op zaterdagavond afgesloten met een prestigieus gala.

 

Raedthuys nieuws