Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Alfons Wispels over verantwoord, groen ondernemen in de april editie van TOM

23-04-2014

Alfons Wispels over verantwoord, groen ondernemen in de april editie van TOM

“Duurzame energie begint een rol te spelen in het beleid van een onderneming. Bedrijven die staan  voor duurzaamheid zijn ook aantrekkelijker voor personeel. Kijk, kinderhandjes om producten te maken, dat is not done. Dat krijg je ook met milieuprestaties en energie. Je wilt graag werken bij een bedrijf dat verantwoord omgaat met beschikbare middelen en materialen.”

 “Het bedrijfsleven kan met behulp van de producten van Raedthuys een beduidend duurzamere en dus maatschappelijk verantwoorde rol spelen. Een echt duurzame daad stellen is heel eenvoudig:  je stapt gewoon over op 100% Pure Energie.  Dan weet je écht zeker dat je stroom groen is en opgewekt in Nederland. Bedrijven dragen daarmee aantoonbaar bij aan de CO2 reductie in eigen land. Die prestatie kunnen bedrijven inzetten bij het verantwoorden van het energieverbruik bij hun eigen productieprocessen.  De CO2 uitstoot per product of dienst wordt nihil of in de beste gevallen zelfs nul. Voor ondernemers ligt daarmee een positie als duurzame koploper in de branche in het verschiet.  En dat betaalt zich uit.”

Overstappen naar het groenste energiebedrijf? Ga naar: www.pure-energie.nl

Foto: Alfons Wispels wordt geïnterviewd door journalist Erwin Gevers van het Twents Ondernemers Magazine (TOM) tijdens de TOM’s Preview bijeenkomst in Enschede.

Raedthuys nieuws