Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Met korting naar Al Gore

24-09-2014
Al Gore ontmoeten? Het kan op 4 oktober! De voormalig vice-president van de Verenigde Staten spreekt op deze dag tijdens de Nationale Conventie in Enschede. Wanneer u kaarten bestelt via Raedthuys ontvangt u €350,- korting op de toegangsprijs!

Al Gore
Raedthuys is er trots op de komst van Al Gore mede mogelijk te maken met het eigen energiemerk Pure Energie. Gore staat bekend als pionier op het gebied van duurzaamheid en geeft met zijn lezing "The Future" inzicht in het klimaatprobleem. Zijn boodschap is helder: we moeten samenwerken aan een duurzame toekomst. Een boodschap die Raedthuys graag uitdraagt. "Al Gore is een spreker van wereldfaam en een autoriteit op het gebied van wereldwijde milieutechnische ontwikkelingen", aldus Alfons Wispels, duurzaam ondernemer en directeur van Raedthuys. "Onze visie sluit nauw aan op die van Gore: we moeten op een verantwoorde en schone manier energie produceren en zo de uitstoot van broeikasgassen terugdringen. Daarom leveren wij Pure Energie, energie voor de toekomst."

Met korting naar Al Gore
Op 4 oktober staat de hele Conventie in het teken van duurzaamheid. Naast Al Gore spreken ook prins Carlos de Bourbon de Parme en Ruud Koornstra over o.a. groen ondernemen. Wij bieden onze relaties graag de kans aanwezig te zijn bij dit inspirerende evenement. Wanneer u kaarten bestelt via Raedthuys betaalt u slechts €900,- per kaart. Hiermee ontvangt u een korting van €350,-.

Het programma
10:00 - 10:15    Ontvangst op Universiteit Twente
10:30 - 11:15    Lezing Prins Carlos de Bourbon de Parme i.c.m. Trees For All
11:30 - 12:45    Eersterangs zitplaats bij de lezing van Al Gore: The Future
13:00 - 14:00    Lunch en exclusieve receptie met Al Gore
14:15 - 15:14    Lezing Axel Arnbak & Ancilla Tillia: Privacy, digitale rechten & de aftermath van Edward Snowden
15:30 - 16:15    Lezing Ruud Koornstra: Het Paradijs op Aarde
17:00 - 18:00    Borrel

Kaarten bestellen kan via l.wessels@raedthuys.nl. Let op: op = op!

Raedthuys nieuws