Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Raedthuys hoofdsponsor van de Energievakbeurs

30-09-2014

Raedthuys is ook dit jaar hoofdsponsor van de Energievakbeurs op 7, 8 en 9 oktober. De beurs is het grootste energie evenement van Nederland. Drie dagen lang komt alles op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking voorbij in de Brabanthallen in Den Bosch.

Energievakbeurs 2014
De juiste, energiebewuste keuzes kunnen veel opleveren. Duurzame energie is de energie van nu en steeds meer consumenten en bedrijven zijn zich hiervan bewust. Raedthuys maakt al twintig jaar werk van duurzame energie in Nederland en het draagvlak daarvoor. Als de ‘uitvinders’ van burgerparticipatie – bij Raedthuys kun je sinds de start van het bedrijf al investeren in windmolens – zetten we ons gezamenlijk in voor een stabiele, duurzame en toekomstbestendige energievoorziening. Tijdens de Energievakbeurs komen de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op dit gebied aan bod. Graag maken wij dit mede mogelijk, zodat professionals kennis kunnen delen en bezoekers geïnspireerd raken door het aanbod van duurzame energieoplossingen.

Raedthuys is tijdens de beurs aanwezig in Hal 1, stand D054. Kom langs om onder andere te luisteren naar boeiende pitches, maak een rondje op de elektrische yikebike, maak kans op een weekend groen rijden in een Tesla of drink een kop duurzame koffie aan onze bar. Wij begroeten u graag.

Raedthuys
Raedthuys is gespecialiseerd in wind- en zonne-energie. Op het gebied van windenergie speelt Raedthuys een toonaangevende rol in Nederland. Ook geven we bedrijven en particulieren de mogelijkheid te investeren in duurzame energie. In 2013 zijn we gestart met ons eigen energiemerk, Pure Energie. Onder dit merk bieden we duurzame producten aan, zoals duurzame energie, zonnepanelen en windobligaties.

Consumentenbond & Greenpeace: Pure Energie is groenste stroom
Pure Energie van Raedthuys is in 2014 door o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en Vereniging Eigen Huis uitgeroepen tot groenste stroom van Nederland. Ook voor de kritische zakelijke gebruiker geldt: wilt u écht verantwoord werken en aantoonbaar bijdragen aan de CO2 reductie? Dan is het gebruik van Pure Energie de perfecte oplossing: dat is 100% in Nederland opgewekte wind- en zonnestroom.

Komt u ook langs?
Meld u hier gratis aan voor de Energievakbeurs 2014. Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ons dan op LinkedIN en Twitter.

Raedthuys nieuws