Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Pure Energie voor deelnemers Lucrum

28-06-2013
Stichting Lucrum uit Enschede en de Raedthuys Groep hebben op 28 juni jl. een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de productie en levering van duurzame energie. Raedthuys wordt hiermee preferred supplier van groene stroom en zonnestroomoplossingen voor de bij Lucrum aangesloten deelnemers.

Andries Melchers, directeur van Lucrum, over de samenwerking: “We hebben gezocht naar een betrouwbare partner, die ons kan helpen om maatwerkoplossingen te bieden op het gebied van duurzame energielevering en –productie. In Raedthuys hebben we een partner gevonden die verder gaat dan alleen het leveren en produceren van energie. Raedthuys bedenkt innovatieve energieconcepten en levert alleen duurzame energie die zij zelf in Nederland opwekt. We hopen samen met hen de organisaties te kunnen stimuleren om energie te besparen en groener te werken”.

Alfons Wispels, directeur van de Raedthuys Groep, geeft aan blij te zijn met de samenwerkingsovereenkomst. “We voelen ons vereerd dat Lucrum ons als parter heeft gekozen. We kijken uit naar een samenwerking waarin we onze krachten bundelen en samen een bijdrage kunnen leveren aan de verduurzaming van vele organisaties en hun medewerkers”.

Stichting Lucrum
Stichting Lucrum is een platform voor krachtenbundeling op het vlak van inkoop, logistiek, kennisontwikkeling, innovaties en co-creation. Hun doel is het behalen van schaalvoordelen die voor individuele organisaties niet haalbaar zijn. Inmiddels werkt Lucrum samen met 44 organisaties. De organisaties vertegenwoordigen samen ruim 1000 locaties en hebben gezamenlijk ongeveer 50.000 medewerkers.
Door alle activiteiten van de stichting loopt de groene draad van duurzaamheid. Instellingen kijken steeds kritischer naar hun energieverbruik en naar mogelijkheden om duurzamer te werken. Lucrum denkt mee en formuleert duurzaamheidseisen voor toeleveranciers. Hierbij leggen ze de lat steeds iets hoger, maar letten daarbij ook nadrukkelijk op de kosten.

Raedthuys nieuws