Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Unieke sponsoring voor Stichting One fine day mogelijk gemaakt door de Raedthuys Groep.

21-06-2013
Stichting One fine day biedt kinderen met een beperking de mogelijkheid een dagvaartocht te maken op het IJsselmeer. Vanuit de Bataviahaven in Lelystad vaart regelmatig een door de Stichting One fine day gecharterd schip uit. Maandag 24 juni a.s. is een groep van het OpleidingsCentrum het Roessingh (OCR) uit Enschede te gast bij kapitein van Klaveren van De Bounty.

Wat het dit keer bijzonder maakt is dat er sprake is van een win-win-win situatie. Eerder dit jaar vond een veiling plaats in Twente. Daar was gelegenheid voor het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties om elkaar te ontmoeten en te kijken wat zij voor elkaar kunnen betekenen. Raedthuys maakte daar afspraken met enkele maatschappelijke organisaties. Eén van die afspraken werd gemaakt met OCR. Raedthuys moet – door de snelle groei van het bedrijf - voor bijeenkomsten met het voltallig personeel uitwijken naar locaties buiten het eigen kantoor. In plaats van elders ruimte te huren, maakt Raedthuys nu gebruik van vergaderlocaties van het OCR. In ruil daarvoor maakt Raedthuys de vaardag voor de leerlingen van het OCR mogelijk. Daarnaast gaan er twee medewerkers van Raedthuys mee om de leerkrachten van het OCR te ondersteunen bij de begeleiding van de leerlingen, waarvan een aantal zijn aangewezen op een rolstoel.
In augustus wordt in samenwerking tussen One fine day en Raedthuys een zeildag mogelijk gemaakt voor jonge cliënten van De Twentse Zorgcentra. Twee groepen kinderen uit Twente gaan dan een onvergetelijke dag op het water beleven.

Voor informatie over stichting One fine day, zie www.onefineday.nl

Raedthuys heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Alle medewerkers zijn op jaarbasis 40 uur vrijgesteld om sociaal maatschappelijke projecten te ondersteunen. jun

Raedthuys nieuws