Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Raedthuys sponsor Twentsche Voetbalschool: Pure Energie

08-02-2013
De Raedthuys Groep - het groenste energiebedrijf - is vanaf 2013 drie jaar lang sponsor van de Twentsche Voetbalschool en al haar sportieve evenementen. Daar kunnen duizenden kinderen van profiteren.

De Twentsche Voetbalschool heeft als doel kinderen meer plezier te geven in sport en voetbal in het bijzonder. Onder andere door trainingsmethoden en spelvormen toe te passen om hun (bal)techniek te verbeteren. Kortom, wie het beste uit zichzelf wil halen en plezier wil hebben kan goed terecht bij de Twentsche Voetbalschool. De Raedthuys Groep wil dat van harte ondersteunen.

100% pure energie
Voetballende kinderen, dat staat in de ogen van Raedthuys voor 100% pure energie. Met passie en plezier werken aan een doel: een betere voetballer worden. Zoals Raedthuys zich met overgave inzet voor de productie en het gebruik van eerlijke, pure energie in Nederland. Het energiebedrijf produceert namelijk alle energie met wind- en zoninstallaties in eigen land.

Powered by Raedthuys
De Twentsche Voetbalschool organiseert diverse activiteiten, zoals:
* Voetbaldagen bij diverse clubs in de regio
* Een jaarlijks terugkerend voetbal en fun camp met diverse sporten bij de Universiteit Twente.

De Techniekmiddag
In schoolvakanties organiseert de Voetbalschool regelmatig een volledig verzorgde Techniekmiddag met verschillende techniektrainingen, een certificaat en rugzakje voor alle deelnemers en een prijs voor de winnaars van de wedstrijden.

Maatschappelijk betrokken
De Raedthuys Groep streeft in al haar activiteiten naar een balans in maatschappelijke belangen, het milieu en een gezonde winst. Om hier een concrete invulling aan te geven, worden medewerkers van de Raedthuys Groep bijvoorbeeld in de gelegenheid gesteld zich 40 uur per jaar in te zetten voor maatschappelijke doelen. Daarnaast sponsort de Raedthuys Groep tal van lokale activiteiten, zoals de Twentsche Voetbalschool.
Klik op de afbeelding voor een videoimpressie van De Twentse Voetbalschool:

Raedthuys nieuws