Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Raedthuys Klimaat CUP

08-01-2012
Speciaal voor het 50-jarig jubileumfeest van asv Dronten organiseert de Raedthuys Groep, 100% duurzaam energiebedrijf, een sportevenement waar iedereen energie van krijgt: de Raedthuys Klimaat CUP. Het evenement is bedoeld voor de jongste voetballers: de Groentjes en de F- en E-pupillen van de club. Dat de jeugd massaal in beweging te krijgen is met een aansprekend en sportief evenement blijkt wel uit het aantal aanmeldingen: circa 200 kinderen hebben zich opgegeven.

Het programma start om 09.30 uur en eindigt om 13.00 uur. De eerste 'Raedthuys Klimaat CUP' voor de jongste voetballiefhebbers wordt uitgereikt om 11.00 uur. De tweede - voor de E-groep - om 13.00 uur. Activiteiten zijn onder andere: 4tegen4, 2tegen2, panna en freestyle. maar er is nog veel meer! Dus wie in de gelegenheid is, kom even langs: dit is Pure Energie!

Meer informatie: zie www.asvdronten.nl en www.4x4attack.nl. Voor kinderen die meer willen weten over het klimaat, duurzame energie en andere interessante zaken is een bezoek aan KindercASLa (Het Klokhuis) in Almere zeer de moeite waard! Raedthuys is sponsor van KindercASLa. Kijk op: www.kindercasla.nl.

Raedthuys nieuws