Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Routebeschrijving

Vanuit Deventer, Almelo en Oldenzaal


Vanaf de snelweg volgt u de borden naar de Universiteit Twente, tot u bij een rotonde bent aangekomen. Op deze rotonde gaat u rechtsaf en meteen weer de eerste weg links.Vervolgens gaat u de derde weg rechts. U komt nu op een parallelweg (Hengelosestraat). Na ongeveer 150 meter staan aan de rechterkant van de weg twee cilindervormige panden. Op het rechter gebouw staat "Raedthuys, Pure Energie".

Vanuit Hengelo (OV)


U volgt de oude rijksweg Hengelo-Enschede. Dit is de Enschedesestraat die overloopt in de Hengelosestraat. Bij de eerste verkeerslichten vanuit Hengelo gaat u rechtdoor. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf. Op de rotonde gaat u linksaf (driekwart rond) en meteen de eerste weg links. Aan het einde van de weg gaat u rechts. U komt nu op een parallelweg (Hengelosestraat). Na ongeveer 150 meter ziet u aan de rechterkant twee cilindervormige panden. Op het rechter gebouw staat "Raedthuys, Pure Energie".


Vanuit Enschede


U volgt de oude rijksweg Enschede-Hengelo. Dit is de Hengelosestraat. Deze splitst zich op een gegeven moment in een busbaan en een doorgaande weg. Vlak hierna kunt u links voorsorteren. U steekt hier de busbaan en de doorgaande weg uit de tegenovergestelde richting over en gaat rechtsaf de parallelweg op. Na ongeveer 50 meter ziet u aan de linkerkant van de weg twee cilindervormige panden. Op het rechter gebouw staat "Raedthuys, Pure Energie".

Met het openbaar vervoer


Vanaf NS-station Enschede: buslijn 8 en 9. U stapt uit bij de halte "Westerbegraafplaats/UT. Vanuit Enschede gezien steekt u de doorgaande weg aan de linkerkant over. U komt nu op een parallelweg. Hier gaat u rechtsaf (richting Hengelo). Na ongeveer 50 meter staan aan de linkerkant van de weg twee cilindervormige panden. Op het rechter gebouw staat "Raedthuys, Pure Energie". Kijk voor meer informatie over hoe u Raedthuys met het openbaar vervoer kunt bereiken op www.9292ov.nl.

Raedthuys nieuws