Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Duurzaam investeren

Raedthuys & Partners

De komende decennia zal duurzaam beleggen meer en meer dé beleggingsvorm voor financiële instellingen en particuliere beleggers zijn. Raedthuys & Partners biedt investeerders en beleggers de mogelijkheid om duurzaam te investeren en te beleggen in door haar geïnitieerde duurzame energieprojecten. Sinds 1997 hebben ruim 4.000 particuliere investeerders met succes deelgenomen in 20 duurzame energieprojecten.

Raedthuys & Partners heeft met deze projecten circa € 220 miljoen aan activa onder haar beheer. Daarmee wordt een directe bijdrage geleverd aan een duurzame, stabiele en onafhankelijke energiehuishouding in Nederland. Een verantwoorde investering en belegging met een aantrekkelijk rendement. Niet alleen voor de investeerder en belegger, maar ook voor onze leefomgeving.

Windobligaties

Door te beleggen in obligaties bij Raedthuys & Partners draagt u bij aan de realisatie van duurzame energieprojecten in Nederland.

Het rendement op de obligaties bestaat uit een rentevergoeding over de nominale waarde van de obligatie. Aan het einde van de looptijd van de obligatie wordt de oorspronkelijke inleg weer aan u uitgekeerd. U verstrekt in feite een lening aan de projectvennootschap, waarover u rente ontvangt. Aan het einde van de looptijd wordt de lening aan u afgelost.

Op dit moment zijn geen obligaties beschikbaar.

Raedthuys nieuws