Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Neem een kijkje bij onze windmolens

31-05-2016
Benieuwd hoe een windmolen er van binnen uitziet? Neem dan een kijkje bij één van onze windparken in Deventer of Ede op zaterdag 18 juni tussen 11:00 en 15:00 uur.

Kijkje bij de windmolens
Jaarlijks stellen we onze windparken open tijdens de Landelijke Open Winddag. Dit jaar kun je een bezoekje brengen aan Windpark Kloosterlanden in Deventer of Windpark Maanderbroek in Ede. De open dag in Deventer organiseren we samen met de Deventer Energie Coöperatie.

Programma
Van 11:00 tot 15:00 uur zijn de windmolens open voor bezoek, zodat je zelf een kijkje kunt nemen binnen in de windmolen. Onze medewerkers zijn er ook, om je alles te vertellen over de werking van de windmolen. Naast het bezoek aan de windmolen zijn er activiteiten voor jong en oud, zoals een springkussen, bellenblazen en verrassing voor alle kinderen.

Bezoek onze windmolens:
- Windpark Maanderbroek in Ede, parkeren bij Bulk Handling, Bonnetstraat 26.
- Windpark Kloosterlanden in Deventer, ingang Carpoolplaats A1 aan de Zutphenseweg.

Het bezoeken van de Open Winddag is gratis, aanmelden is niet nodig. 

Kamperen bij de windmolen in Ede
Voorafgaand aan de Landelijke Open Winddag kun je een nachtje kamperen bij onze windmolen in Ede. Op vrijdag 17 juni stellen we maar liefst 28 duurzame, tweepersoonstentjes op onder de windmolen. De meeste plekken zijn gereserveerd, maar je kunt er nog bij zijn! We verloten 5 x 2 slaapplaatsen via een speciale win-actie. Kijk voor meer informatie over het kamperen op de website van Pure Energie

Neem een kijkje bij onze windmolens
Neem een kijkje bij onze windmolens

Raedthuys nieuws