Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Nieuw bij Pure Energie: zonnepanelen voor consumenten

16-03-2018

Ons groene energiemerk Pure Energie maakt en levert al de groenste stroom van Nederland. Je kunt er nu ook terecht voor zonnepanelen. Benieuwd hoeveel je hiermee bespaart op je energierekening? Bekijk het in de Zon-check van Pure Energie.

Als we Nederland willen verduurzamen hebben we alle groene initiatieven nodig, zoals windparken op zee, op land en zonne-installaties. Al bijna 10 jaar lang plaatst Pure Energie grote zonne-installaties op bedrijfsdaken. Deze ervaring wordt nu ingezet om Nederlandse huishoudens te helpen zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen.

Zonnepanelen van Pure Energie

Door zonnepanelen op je dak te plaatsen investeer je in je eigen toekomst. De stroom die jouw zonnepanelen opwekken verbruik je zelf. Zo hoef je minder stroom af te nemen van een energieleverancier. Je bespaart dus direct op je energierekening

Pure Energie biedt:

  • Persoonlijk advies: je krijgt je eigen zonne-energieadviseur
  • Keuze uit drie zonpakketten
  • Gratis inspectie van je woning voordat we de installatie plaatsen
  • Installatie door een gecertificeerde installateur
  • Gratis BTW-teruggave service


Vraag gratis een offerte aan

In de Pure Energie Zon-check kun je bekijken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Je hoeft daarna slechts 3 stappen te doorlopen om direct te zien hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen, hoeveel groene stroom je daarmee kan opwekken, wat de investeringskosten zijn en hoeveel je jaarlijks bespaart op je energierekening. Ziet dat er goed uit? Dan vraag je gratis een maatwerk-offerte aan.

Vraag gratis een offerte aan voor zonnepanelen van Pure Energie

Raedthuys nieuws