Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Organisatie

Raedthuys ontwikkelt sinds 1995 met succes windenergieprojecten. Vanaf het moment dat de eerste turbines een plaats kregen in het landschap is de onderneming sterk gegroeid. Zo heeft het bedrijf sinds haar oprichting veel expertise opgebouwd op het gebied van planvorming, vergunning trajecten en projectontwikkeling. Inmiddels  is Raedthuys uitgegroeid tot een onderneming die de kracht van alle specialismen bundelt: van ontwikkeling, financiering, verzekering, bouw en beheer van duurzame energieprojecten tot de levering van duurzame energie.

Daarnaast biedt Raedthuys de mogelijkheid om duurzaam te investeren en te beleggen in door haar geïnitieerde duurzame energieprojecten. Dit voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. In 2013 is er vergunning verleend en subsidie ontvangen voor de bouw van 5 windparken met een totaal vermogen van 40 MW. In 2014 en 2015 zullen deze parken gebouwd worden.

Raedthuys werkt continu aan de verbreding en vernieuwing van producten en projecten. Zo is in 2011 de start gemaakt met de ontwikkeling van  projecten op het gebied van zonne-energie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande spelers op de duurzame energiemarkt. Raedthuys heeft in haar bestaan ruim €220 miljoen geïnvesteerd in wind- en zonne-energieprojecten in Nederland. Met deze duurzame productiemiddelen wordt nu voldoende groene stroom opgewekt voor zo’n 90.000 huishoudens. Met de komst van nieuwe zon- en windparken zal dit aanzienlijk toenemen.

Wilt u meer weten over onze organisatie? Kijk dan verder op deze website of download onze bedrijfsbrochure.

Raedthuys nieuws