Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

PMP Duurzaam Verzekeren

Succes verzekerd
Als eigenaar van een duurzame energie-installatie, zoals een windmolen, zit u niet te wachten op standaard verzekeringsoplossingen. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom maken wij samen met u een risico-inventarisatie en -analyse, zodat wij de dekking volledig naar uw wensen laten aansluiten op alle contracten. Maatwerk dus. Succes verzekerd noemen wij dat.

Onafhankelijk en objectief
PMP is volledig vrij in haar advisering. Dat uit zich in een objectief advies dat in uw belang is en niet in het belang van een grote financiële instelling of verzekeringsaanbieder. Omdat PMP in eigen huis verzekeringsproducten ontwikkelt, kan maatwerk worden geleverd. Daardoor kan uw verzekering geheel op uw wensen worden afgestemd.

Onze polissen

PMP Plus Polis
De scherp geprijsde Plus Polissen van PMP kunnen geheel aan uw wensen worden aangepast. Ook is het mogelijk om de elektrische infrastructuur van windparken te verzekeren. In tegenstelling tot veel andere verzekeringsaanbieders biedt PMP de hoogste nieuwwaarde vergoeding, de laagste afschrijving en veel extra dekkingen. Je kan kiezen uit de volgende polissen:

 Kijk voor meer informatie op duurzaamverzekeren.nl of neem contact op met Martin van der Meulen.

Tesla verzekering en Green Miles

PMP is een groot voorstander van elektrisch rijden en wil dit graag stimuleren. Daarom kunt u nu ook bij PMP terecht voor een verzekering voor uw Tesla. Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat u als berijder van de auto geheel wordt ontzorgd. Naast de standaard voorwaarden die u van ons als erkende verzekeraar mag verwachten bieden wij u veel extra voordelen. We denken met u mee en zorgen ervoor dat u zelf nergens naar om hoeft te kijken. Op die manier kunt u optimaal genieten van uw Tesla. Goed voor u, goed voor het milieu. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze speciale website www.tesla-verzekering.nl.

Contact

PMP Duurzaam Verzekeren
Hengelosestraat 569
Postbus 3141
7500 DC Enschede

Telefoon: (053) - 434 74 60
E-mail: info@duurzaamverzekeren.nl

Raedthuys nieuws