Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Projectontwikkeling windenergie

In nauwe samenwerking met het Rijk, gemeenten, provincies, grondeigenaren en bedrijven en burgers werkt Raedthuys Windenergie aan de groei van windenergie in Nederland. Dat doen wij door concrete windenergieprojecten te ontwikkelen met het oog op een commercieel rendabele exploitatie. Het tot stand brengen van een windenergieproject is een complex en vaak meerjarig traject waarbij een breed scala aan disciplines van belang is. Wij beschikken over jarenlange ervaring en expertise in al die disciplines. Van techniek tot bestuursrecht, en van notariaat tot communicatie. Raedthuys Windenergie staat voor een gedegen aanpak waarbij al die schakels naadloos op elkaar aansluiten.

Wij streven naar een win-win situatie voor alle betrokken partijen en houden vanzelfsprekend rekening met onze omgeving. Overheden kunnen met ons werken aan hun vaak forse duurzame ambities. Voor marktpartijen als grondeigenaren en projectontwikkelaars staat ons concept garant voor een aantrekkelijk commercieel rendement. Omwonenden kunnen zelf participeren in het project en zo meegenieten van het economische resultaat en een bijdrage leveren aan een beter milieu.

Wilt u meer over dit onderwerp weten of bent u benieuwd naar wat de Raedthuys Groep op dit gebied voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Arthur Vermeulen.

Raedthuys nieuws