Banner
Volg ons:
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
Pure Energie: de groenste stroomleverancier van Nederland
x

Zonne-energie

Om in onze energiebehoefte te voorzien maken we steeds meer gebruik van duurzame energiebronnen, zoals wind en zon. De zon is een constante en zeer krachtige energiebron. De energiestromen van de zon naar de aarde zijn immens; de zon levert ons in één uur meer energie dan wij mensen in één jaar verbruiken. Met zonnepanelen zetten we de energie van de zon direct om in elektriciteit. Zonne-energie is een duurzame bron met veel potentie. Er is echter meer ontwikkeling nodig om het omzetten naar elektriciteit goedkoper te maken. De beste manier om de zonne-energie techniek te verbeteren, is het toepassen ervan.

In Enschede -op het gebouw van HST Groep BV (Transportcentrum) - heeft Raedthuys Zon een eigen zonproject met een oppervlakte van 2.300 m2. Het gaat om één van de grootste installaties die in 2011 in Nederland gebouwd is. Raedthuys investeerde een bedrag van 250.000 euro in deze nieuwe energiebron. Het dak met de zonne-energie installatie is goed te zien vanuit het FC Twente stadion. De installatie wekt jaarlijks circa 80.000 kWh duurzame elektriciteit op. Deze energie wordt afgenomen door HST.

Naast onze eigen zonne-energie installatie leveren we ook zonnepanelen aan de zakelijke markt. Raedthuys Zon verzorgt de complete installatie voor u als ondernemer. Dit doen we onder ons label Pure Energie. Daarnaast heeft Raedthuys Zon het Zonnehuur product ontwikkeld voor woningcorporaties en huurders. Meer informatie over het kopen of huren van zonnepanelen kunt u vinden op www.pure-energie.nl.

Wilt u meer over dit onderwerp weten of bent u benieuwd naar wat de Raedthuys Groep op dit gebied voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Michel Arninkhof.

Raedthuys nieuws